Inchiriem buldoexcavator JCB 3CX 4x4, dotat cu cupa multifunctionala, furci paleti (lame), brat extensibil, picon 400kg.

Executam deszapezire in cartiere rezidentiale, blocuri de birouri, sedii de firme, curti cu spatii de lucru, precum si demolari constructii vechi, demolari cladiri, demolari case, hale, depozite, demolari mecanizate, evacuari moloz (gunoi), pamant, sapaturi sant gaze, apa si canal, drene, fose septice, fundatii case si gard, decopertari si defrisari terenuri, piscine, sapaturi si excavatii cu cupe de; 30cm, 40cm, 60cm, 80cm.

De asemenea, executam terasamente, drumuri si platforme, vindem agregate minerale, amestec pentru beton, nisip, piatra, balast, piatra sparta, piatra concasata, refuz ciur, pamant negru, pamant vegetal, pamant gradina, pamant flori, mranita, balegar. Transportul se face cu autobasculante de 3,5t si 7,5t = 3mc, 4mc, 5mc sau 40t =18mc. Cilindru compactor. Tarifele de inchiriere se negociaza in functie de durata inchirierii.

Prestari servicii in Corbeanca, Balotesti, Otopeni, Tunari, Pipera, Baneasa, Straulesti, Mogosoaia, zona de nord a capitalei, etc.

Preturi mici, negociabile !!!

Pentru orice detalii despre serviciile de excavare puteti sa ne contactati la adresa de e-mail amenajaricasesigradini@yahoo.com sau la numarul de telefon 0755 050 606. De asemenea, puteti folosi formularul de contact.

  • Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatiiServicii de deszapezire
  • Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatiiServicii de excavare
  • Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatiiServicii de excavare
Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatii1 Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatii2 Servicii de excavare, deszapezire, demolari, decopertari, defrisari, si excavatii3